ЛЮБОВ. ВЪЛНЕНИЯ, УЛОВЕНИ В СНИМКИ.
ФИЛМ ОТ УСМИВКИ И НАКРАЯ – ГОРЧИВО!

Видеозаснемане на сватба? Фотография?
Вие сте на точното място!

Нашият 10 годишен опит ще запази спомените от Вашата сватба най-добре!

ЕТО ТАКА РАБОТИМ!
И ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ!

Срещаме се с младоженците преди самата сватба.
Освен, че обсъждаме програмата за деня, даваме и съвети за неща, за които много малко хора биха се сетили. Защото тази сватба за вас е първа, но за нас е следващата от многото чудесни и успешни! И присъстваме при всички младоженци от началото до края на празненството.

Осигуряваме едновременно оператор и при булката, и при младоженеца.

Винаги снимаме паралелно на два носителя за максимална сигурност на заснетите видео и фотография. И винаги имаме техника, която да подсигури основната!

Всеки един от операторите има опит като фотограф или видеограф. Това ни дава изключителна гъвкавост при заснемане на сватба. В даден момент можем да снимаме приоритетно с двама на видео филм или на снимки.

Създаваме сценарий в стила на вашата сватба, по който снимаме.
Даваме идеи за фотосесиите като места, постановка, време и начин на заснемане.

Имате въпроси за качеството и техниката?

Кадрите са в професионален RAW формат, като обработваме всички одобрени снимки. Техният брой е неограничен и зависи от всичко, което се случва по време на целия ден и празненството.

Сватбеният филм се снима също във високо, HD качество, в специален кино профил. При монтажа се обработва индивидуално като цвят, тониране, насищане, детайл, ефекти.
Готовият филм го правим така, както правим и трейлърите. Прецизен монтаж, видеообработка, качествен звук.
Все пак вашата сватба не е само 3 минути…
При среща с вас можем да покажем цели сватбени филми, за да се убедите, че е така.

Винаги предаваме готовите снимки в срок до един месец, а филма – до три. Изборът как да ги получите е Ваш! Дали изтеглени от нашият сървър или записани на подходящ носител, който си изберете.

На гражданският и църковен ритуал не използваме дразнещи светкавици по време на подписване и венчавка. Така не нарушаваме спокойната атмосфера. За тази цел снимаме на тих режим, абсолютно без звук. По този начин на вашият филм не се записват тези дразнещи щракания и не се нарушава картината от светлината на светкавиците.

Този похват на снимане запазва автентичната атмосфера по време на ритуалите и в ресторанта. За да можем да постигнем това, използваме най-висок клас снимачна техника SONY, обективи ZEISS и професионални стабилизатори. Използваме допълнителни микрофони при необходимост.

Какво още за доброто видеозаснемане и фотография на вашата сватба?

Всеки път прилагаме няколко метода за сработване, водещи към по-добра фотография и видео заснемане на вашата сватба. За тях ще ви разкажем на нашата среща.

По наша преценка ползваме асистент, като за него не се налага никакъв ангажимент и плащане от ваша страна. Той е изцяло наша грижа, но ценен помощник по време на фотосесия или ритуал.

Разчитаме на собствен транспорт и не ангажираме никой с това.

Облечени сме стилно и официално, като се съобразяваме с дрескода, ако има такъв.

Цената и заплащането! Едни от най-важните неща за Вас :)
Всички знаем как парите драстично намаляват точно преди сватбеният ден и понякога сме склонни да се лишаваме от нещо.
Затова сме решили нашата предплата да бъде изцяло символична. Основното доплащане ще направите в края на снимачния ден или при получаване на заснетите материали.

Нашата оферта е повече от конкурентна за качеството на продукта който получавате. Дългогодишният опит, инвестираната техника, отношението към поетият към Вас ангажимент и творческият подход на всеки от екипа. Всичко това напълно оправдава цената която плащате!

Какъв е нашият стил на заснемане на сватба?

Оригинални идеи, креативно изпълнение и професионално отношение към Вас и вашите гости от началото до края. Това поставя видеозаснемането и фотографията на високо ниво. Вие сами ще прецените това в нашата галерия тук: