КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ!

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ И ФОТОГРАФИЯ НА ВАШАТА СВАТБА

Кои сме ние?

Ние сме един екип, една фирма, едно семейство. Създадени с цел съвместна работа и необходимост от допълване по време на снимки. Фотографиите и филмите са в един стил, с една цел, с едно качество, с една визия и усещане, допълващи се взаимно.

Всеки ваш сватбен филм е различен!

Нашият живот е различен, различен е и всеки човек. Важен е подходът, затова ние подхождаме индивидуално към Вас и Вашата история. Видеозаснемането и фотографията ни е различна за всеки, затова се подготвяме дни преди Вашата сватба.

Видеозаснемане и фотография на сватба извън Варна?

Извършваме услуги извън Варна и извън страната, но с това трябва да се имат в предвид всички допълнителни разходи по транспорт и настаняването на екипа. Разбира се сантимента ни е към морето и много често даваме по-добри ценови условия за сватби на нашето Черноморие.

Как успявате да съчетаете музиката с видеото?

Звукът Е половината филм!
Прави се специален музикален подбор, след което следва неговото сглобяване и тонално напасване. Да, ние правим монтаж и на песните и звуците във сватбения филм. Той се извършва от дипломиран и действащ музикант. По време на този процес монтажистът осъществява връзка с Вас и се съобразява с Вашето мнение. В над 90% от клиповете в интернет звукът се неглижира, защото просто се подлагат някакви песни…

Какво е участието ви в сватбения ден освен видеозаснемане и фотография?

За Вас този ден е единствен в живота, но с опита, който имаме, ние сме ценен съветник. С нашето присъствие на Вашата сватба, от началото на подготовката до края на официалната част в ресторанта, Вие може да разчитате на помощ от наша страна, защото винаги има решение, когато сте уверени в ЕКИПА, с които работите! Трябва да се забавлявате истински, докато ние улавяме Вашите спомени.

Важните въпроси за сватбата…?

Всички отговори и наши мнения относно по-специфични въпроси като:
– колко време да отделим за фотосесия
– кога ще станат най-добри снимките и видеозаснемането
– как най-оптимално да си подредим деня
– какво е важно за грима и прическата
– от кога и до кога е добре да се снима
И още други, ще получите на нашата среща и ще разберете защо.

Заснемате ли при булката и младоженеца едновременно?

Разбира се, и не само там! Разгледайте нашите филми. Многокамерното заснемане прави филма интересен, динамичен, пълноценен. Никога не снимаме видео само с една камера, защото не желаем да ощетяваме филма. На лична среща разглеждайки нашето видеозаснемане и фотография на цяла сватба, не само трейлъри, ще разберете защо.

Обработвате ли сватбените снимки?

Най-често задавания и според мен ненужен въпрос. Вие получавате вашите фотографии с качество, което показваме в нашия сайт. Колкото по-добър е фотографът, толкова по-малко е нужно да обработва. Но всеки кадър си иска своето внимание и това разбира се отнема време и усилия. Много често правим корекции и професионален ретуш на кожа, лице. И да, всеки един кадър, който получавате е такъв.

Предлагате ли места и идеи за заснемане?

При нас всяка сватба е различна. Знаем почти всички места, на които могат да станат хубави снимки и имаме определени такива, които можем да Ви предложим, но хубави снимки могат да станат почти навсякъде, защото добрата фотография зависи от погледа на фотографа, респективно добрият филм – от идеята и начина ни на видеозаснемане и фотография на всяка сватба. И не на последно място – от Вас самите и Вашето предразполагане за това.

Какво е количеството на снимките и продължителността на филмите?

Нашата максима е: Качество пред количество. Не снимаме повече, за да трупаме обем, но хващаме важните моменти и никога не изтриваме добър материал, за да влезем в бройка или време. Спомените ги правите Вие, ние ги улавяме възможно най-добре и ги обличаме в стил и настроение, каквото очаквате. При една класическа сватба се получават над 1500 фотографии и видео от 90 до 180 минути.

Какъв е срокът за изработка на материалите?

Реално погледнато нямаме изгода да бавим нещата и ако те стават за месеци, то е защото не можем да си позволим да претупваме качеството за сметка на срокa. Основна част от нашите нови младоженци са доволни гости или препоръки от минала сватба. Нормално е сватбените материали от началото на сезона да стават по-бързо в сравнение с тези от края, където обема на работа се е натрупал. Затова даваме като максимални срокове до 60 работни дни за фотография и 120 работни дни за филмите.

Имаме ли вариант за експресно получаване на сватбените снимки и филми?

Да, срещу допълнително заплащане можем да работим извънредно.

Как ще си получим сватбените филми и фотографии?

Всеки желан от Вас начин е възможен. Материалите могат да бъдат получени чрез всички достъпни платформи, по Ваше желание. Но най-предпочитаният метод е да бъдат изтеглени, бързо, лесно, неангажиращо. Все пак сме 21 век. Нашият продукт е творчески и физическото му прехвърляне не е никакъв проблем.

Каква е цената за заснемането на нашата сватба?

За да имате реална представа за цените е необходимо да разгледате известно количество филми и галерии и ако можете да ги квалифицирате по качество и творчество, ще видите, че те варират в наистина широки граници. На лична среща изготвяме оптимална пакетна цена за видеозаснемане и фотография на Вашата сватба.

Правите ли среща с нас преди сватбата?

Винаги правим предварителна среща с младоженците. Когато Ви опознаем, когато разберем Вашите вкус и желания, тогава можем с определената нагласа да се подготвим идейно преди Вашата сватба. Най-пълноценното видеозаснемане и фотография!

Лично Вие ли ще снимате на нашата сватба?

Много уместен въпрос. Има студиа, в които работят наети оператори и реално не знаете кой ще дойде на Вашата сватба да снима… без дори да Ви познава! Индивидуалният подход, характерен за нашата работа, изисква присъствието ни от началото – срещата преди сватбения ден, до края на самата сватба и продължава при обработването на заснетите материали. Така че  – да, ние заснемаме Вашата сватба. Така Вашите емоции, уловени от нашите очи, душа и сърце се превръщат в спомени.

Каква е нашата сигурност за вашето заснемане?

Въпреки, че няма нищо сигурно на този сват, нашият екип е взел всички максимални мерки за обезпечаване на оптимално видеозаснемане и фотография на Вашата сватба. Разчитаме на професионалните серии на SONY, ZEISS, DJI, като разполагаме с достатъчно хора и резервна техника в случай на проблем. Снимаме в професионален RAW формат, паралелно на два носителя, използваме стабилизатори, качествени микрофони и рекордери към DJ пулта.

Какви са Вашите гаранции към нас?

Когато ни ангажирате Ви предоставяме договор, който защитава интересите и на двете страни. В него са описани всички услуги и условия, както и договорените цени и срокове.  Той също дава и възможност да си свършим професионално работата – видеозаснемане и фотография на Вашата сватба!